Glas Javnosti

FOLKERKA PROGOVORILA O NEPRISTOJNIM PONUDAMA: Pitaju me za CENU, jel može za 7.000 evra? Ima takvih BUDALA!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Poznata folkerka Goca Božinovska podelila je sa fanovima da vrlo često dobija bezobrazne poruke, da ima čak i progonitelja koji je već 8 godina prati i zove, ali ne obazire se previše, ne smatra to pretnjom.

Pevačica Goca Božinovska otkrila je da svakodnevno na njen telefon stižu bezobrazne ponude. Svojevremeno je njena koleginica Stoja Novaković govorila o "penisima koji stižu u inbox", a sada je Goca progovorila o ponudama za seks!

- I ja sam se pitala kako dođu do mene, ali imaju kolege moj broj. Svaki dan dobijam gomilu poruka, neke su i nekulturne. Npr. pitaju me za cenu, koliko je, jel može za 5.000, 7.000 evra. Ima takvih budala! - priznala je pevačica.

Onda se podsetila i anegdote sa aerodorma u Moskvi.

- Imala sam jednog kog sam upoznala na aerodromu u Moskvi. On mene prepozna i priđe mi. On mene pitao jesam li ja Goca i od tog trenutka pre osam godina nije prestao da je zove. Svi su se javljali na telefon i Mirko se javljao, prijavljivala sam policiji. Do dana današnjeg me zove. On još uvek i stalno mi se udvara. Kaže da samo ja mogu biti njegova žena i da se nikad neće oženiti - rekla je Goca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR