Glas Javnosti

EVO KO JE PRVA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA: Rodila mu dvoje dece i poznata je po VELIKOM HITU! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, veću dugi niz godina je u skladnom braku sa Milcom sa kojom ima dve ćerke, a poznato je da je pre toga bio oženjen pevačicom Sonjom Mitrović Hani.

Sonja je bila jedna od popularnijih pevačica devedesetih godina, a svi je pamte po velikom hitu "Džip, džip", ali i pesmama "Otkini, bejbe", "Kocka šećera" i mnogim drugim.

 

Iako je izgradila pevačku karijeru, Sonja se naglo povukla sa scene i danas se retko pojavljuje u javnosti. 

Foto: Youtube

Sonja je bila u braku sa vlasnikom televizije "Pink" sa kojim je dobila dvoje dece - ćerku Sandru i sina Aleksandra. Poznato je i da su bivši supružnici u odličnim odnosima, a i da se pevačica i Mitrovićeva sadašnja supruga Milica, fenomenalno slažu.

 

Pevačica je o karijeri i porodici svojevremeno govorila za medije: -Dok sam pevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena deci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvek sam mrzela izraz samohrana majka -, govorila je tada.

Sonja Mitrović Hani se danas bavi produkcijom, aranžiranjem i sarađuje sa poznatim pevačima.

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR