Glas Javnosti

Estrada ostala u šoku zbog smrti Dobrivoja Topalovića: Tiho je živeo i tiho umro!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Legendarni pevač Dobrivoje Topalović danas je preminuo, a vest o njegovoj smrti pogodila je mnoge, kako njegovu porodicu, tako i kolege.

- Najkraća asocijacija na njega mi je - tiho je živeo i tiho umro. Divan je bio čovek, veliki pevač, sa velikom emocijom. A ono što je zanimljivo, nikada nije pridavao značaj svemu tome, ambiciji, njemu je Bog dao dar i šansu. Mnogo smo putovali zajedno, nastupali, bio je neobično duhovit, ali taj njegov sarkazam uvek je bio na njegov račun. Trebalo je jednom da pevamo, imali smo koncert, a padala je kiša. Nama menadžer kaže da odemo tamo, pa da vidimo, ja očajna, nervozna, a on zviždi. Ja ga pitam šta ti je, a on kaže "Ja sam srećan, ne moram da pevam". Uvek smo bili pravi drugari, kao brat i sestra, ali jednom se u Australiji našalio sa mnom, rekao je "Guki, ja bih tebe oženio, dva honorara, dva bakšiša, a ti znaš kako da ih uzmeš". Svako sećanje na njega u meni budi osmeh, iako sam se sad rastužila - rekla je Goca Lazarević kroz suze.
 
- Jao, ja to nisam znala, je l' to sigurno? O Bože, ne mogu da verujem, nisam znala ni da je bolovao. Pamtiću ga po njegovoj duhovitosti, svako ko je radio sa njim ima barem dve anegdote. Mi smo snimili i jednu divnu pesmu, zove se "Marko i Milica", divna jedna pesma, duet koji smo uradili i koji će ostati za sva vremena - rekla je Goca Stojićević.

- Stvarno?! Jao, nisam čula. Pamtiću ga sigurno po njegovoj duhovitosti, on je bio jedan izuzetan čovek. Mi smo puno radili zajedno i meni je bila čast što sam radila sa njim, bio je zaista jedinstven - nije mogla da veruje Dragica Radosavljević Cakana.

 - Javili su mi da je Dobrivoje preminuo, javio mi je Miša Mijatović. Ja sam znala da je bolovao od karcinoma, godinu dana je bolovao i sada je otišao... Šta drugo da vam kažem, jako mi je žao - rekla je kratko Snežana Đurišić.

- Dragi Topalko, strašno me je potresla vest o tvom odlasku. Mnogo toga smo zajedno prošli. Uvek ću se sećati naših lepih druženja po zajedničkim turnejama. Šta reći, nađi mir i spokoj na nekom boljem mestu. Putuj zvezdanim nebom. Porodici i prijateljima iskreno saučešće. Sa tugom se opraštam od tebe - poručila je Nada Topčagić na Instagramu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR