Glas Javnosti

Emina Jahović otkrila nepoznate detalje odnosa sa bivšim mužem!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Emina Jahović kaže kako je uvek bila nezavisna u materijalnom smislu, te da joj muškarac u tom smislu i nije bio potreban. Potom se dotakla i bivšeg supruga Mustafe Sandala.

- Jako mi smetaju naslovi u medijima u stilu "Emina Jahović našla milijardera", a i oni "Emina sad nije sa milionerom". Uvek sam zarađivala i nikad mi nije bio potreban muškarac da mi nešto da, već da se osećam sa njim sigurno u emotivnom, a ne u materijalnom smislu - kaže pevačica, i otkrila ko je više zarađivao u braku iz kojeg ima dvoje dece.

- Mustafa je zarađivao više, ali smo mnoge kampanje pa i druge stvari veoma često radili zajedno - istakla je Jahovićeva.


Kako kaže, Turska je mnogo veće muzičko tržište od Srbije.

- Da sam rođena u Americi, možda bi situacija bila potpuno različita, ali nisam - rekla je Emina i dodala da je sa bivšim suprugom retko obilazila tržne centre.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina)- Uvek smo se razdvajali, jer mi je u kupovini samo smetao. Nije imao strpljenja, a ni volje da razgleda sa mnom, uvek mi je izgledalo da žuri. Najpraktičnija mi je opcija da kupim nešto, donesem kući i isprobam, pa ako nije dobro, može da se vrati. Mnogo puta mi se dešavalo i da kupujem pa sakrijem kese kad uđem u kuću i posle rasporedim stvari - ispričala je pevačica za Goca šou.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR