Glas Javnosti

EDITA ARADINOVIĆ OTVORENO O TEŠKIM TRENUCIMA: 'Godina dana nisam imala od čega da živim'!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Edita Aradinović jedna je od najuspešnijih pevačica na domaćoj estradi. Karijeru je započela u bendu “Ministarke” čiji raspad je bio medijski ispraćen. Popularna pevačica, nakon mnogo godina, progovorila je o izlasku iz "Ministarki" ali i propratnim ne tako lepim stvarima.

– Bilo je uzbuđujuće i turbulentno. Odrasla sam sa njima. Tih pet godina bila sam na točkovima. Non-stop smo putovali, bili smo porodica. Nije postojala sujeta, zato što je tu svako znao šta radi. Ja sam tu imala potpisan ugovor, oni nisu. Nije bio problem toliko u nama koliko su se neke druge stvari mimo našeg odnosa poremetile i onda su automatski počele da utiču na nas kao tim – govorila je Edita i nastavila:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

 

– Svi smo počeli da ispoljavamo nezadovoljstvo. Bilo je ili da krenem sve ispočetka ili da nastavim da se gušim u sopstvenom mulju. Da sam bila starija, mudrija, pametnija, možda bih ostala i izborila se na neki drugi način. Nisam bila pitana i to me je nerviralo, a nisam smela da kažem – pričala je Edita.

 

– Čega si se bojala? – pitala je voditeljka.

– Svega. Ja nisam dobila otkaz, ja sam samoinicijativno otišla. Nisam imala plan, otišla sam i narednih godina dana nisam imala od čega da živim. Odlazak je bio turbulentan, kao i sama moja ličnost. Sve je bilo toksično – zaključila je Edita u emisiji Kontra šou i tom prilikom priznala zbog čega je uklonila mladež iznad usne po kom je bila prepoznatljiva:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

 

 

– Prava istina je da više nije bio estetski za gledanje. Nije mi bio lep, nije mi se dopadao – rekla je Edita i otkrila da je tim zahvatom rizikovala:

– Rizikovala sam da nosim ožiljak, koji je opet lepši od mladeža na kojem rastu dlake. Verujte mi da sam vam lepša ovako – rekla je Edita Aradinović.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR