Glas Javnosti

EDITA ARADINOVIĆ NIKAD OŠTRIJE SA HEJTERIMA: 'Carice osvojila si vaučer za rekonstrukciju face!'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Edita Aradinović je nakon slučajno objavljene eksplicitne fotke dobila bezbroj negativnih komentara i uvreda, zbog čega je rešila da se obračuna sa hejterima.

"Ti sigurno nisi taj kojoj želim da budem uzor! Nemojte se zavaravati tim pokušajima da nabijate grižu savesti na osnovu profesije koju sam odabrala," poručila je Edita momku, koji je bio nepristojan prema njoj. 

Osim što je javno podelila njegov profil, poruku i prepisku, ona je ovog momka i blokirala. 

Foto: Instagram story

Nakon ovog Editinog storija koji je podelila sa fanovima, javila se još jedna devojka koja je delila momkovo mišljenje i stala u njegovu odbranu. Devojka je istakla da Editino ponašanje nije normalno, a zamerila joj je i na vaspitanju. 

Aradinovićeva je odlučila da ni njoj ne ostane dužna, te joj je tako sarkastičnim tonom saopštila da je osvojila vaučer u kozmetičkom salonu. 

 

"Pa gledaj carice univerzuma, ti si boginja, i osvojila si vaučer za kozmetički salon, a boga mi i rekonstrukciju face," odgovorila joj je pevačica. 

Podsetimo, Edita se nedavno našla u centru medijske pažnje kada je slučajno podelila svoju golišavu fotografiju uslikanu pod tušem. Kako je sama priznala, želela je da fotografji samo stavi filter, a ne da je podeli na društvene mreže.

Foto: Instagram story

Prema pevačicinim rečima, fotografija je bila svega 5 sekundi, na storiju, ali je to bilo dovoljno da je ljudi slikaju i nastave da je dele i nakon što je Edita uklonila sa svog profila. 

 

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR