Glas Javnosti

Edita Aradinović dobila POSLOVNU PONUDU u Dubaiju: Prišao joj je MENADŽER i pitao je da RADI OVO 'Ona se samo smejala..' (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Edita Aradinović je nedavno bila na odmoru u Dubaiju, a kako navodi izvor blizak pevačici, ona je dobila ozbiljnu poslovnu ponudu na odmoru.

- Edita je prvo mislila da je u pitanju neka šala. Kada joj je prišao menadžer i rekao da bi voleli da bude njihovo promo-lice, uz to da odseda u njihovom hotelu u luksuznom apartmanu, ona se samo smejala i nije shvatala to ozbiljno. Međutim, kada je on predočio da je u pitanju ozbiljna poslovna ponuda, ona mu je objasnila da je ona pevačica i da živi u Srbiji, te da ovde ima karijeru - rekao je izvor blizak pevačici.

- To je učinilo da se menadžer još više zainteresuje, a kada ju je čuo kako peva strane hitove, došao je na ideju da radi kao pevačica u njihovom rizortu. S obzirom na to da u rizortu imaju nekoliko restorana sa živom muzikom, odmah je nadogradio ponudu. Objasnio je da bi imala poseban tretman, te da bi za nju ostavili poseban penthaus u kome bi odsedala, a uz to bi imala i dobru novčanu nadoknadu. Nastupala bi nekoliko dana u nedelji, a u slobodno vreme bi mogla da uživa u svim njihovim sadržajima besplatno. Sve to rezultiralo je da se Edita potpuno zbuni, te nije znala odmah kako da reaguje. U međuvremenu su imali i sastanak i sa jednim od direktora rizorta, te kada je shvatila da su oni ozbiljni u svojoj nameri da je zaposle, Edita je bila u pravom rebusu - zaključio je izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

I sama Aradinovićeva potvrdila je da je dobila poslovnu ponudu.

- Sve što mogu da vam kažem jeste da je istina da sam dobila poslovnu ponudu, ali ne bih o tome puno pričala. Moje srce je ovde, ne bih mogla da se rastanem od svoje publike i srpske muzike, koliko god uživam da pevam i strane hitove - rekla je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR