Glas Javnosti

DŽEJLA RAMOVIĆ OTKRILA ISTINU O UČEŠĆU U GRANDOVOM TAKMIČENJU : Moji su bili protiv toga

Estrada
Autor: Glas javnosti

Džejla Ramović od prve pojave na velikoj Grandovoj sceni, bilo je jasno da je pred njom velika karijera koju sada uspešno i gradi.

Iako je od malih nogu znala da je bavljenje muzikom njen poziv, što su njeni roditelji oduvek podržavali priznaje da su imali sumnje oko njenog izbora pesama za prvo predstavljanje u „Zvezdama Granda“ u sezoni u kojoj je kasnije odnela pobedu.

– Moji su bili protivnici pojavljivanja mene sa pesmom „Tihi ubica u prvom krugu“. Rekli su mi ne i pitali zašto ću to da pevam i ja kažem da mi veruju i da je 100 posto odlična pesma i onda se desio bum i sve je bilo super– ispričala je Džejla u jednom podkastu u kome je nedavno gostovala.

Kao neko ko je jako mlad postao popularan, dala je i savet svima koji maštaju u bavljenju ovim poslom koji nije ni malo lak.


 Svi koji žele ja mislim da je najbolja opicija takmičenja. Potrebna je želja, volja i naravno odricanja. Ja sam se odrekla mnogo stvari, ali sve zarad mog krajnjeg cilja koje sam imala u tom trenutku– priznaje Ramovićeva koja se prisetila perioda piše Grand online

 Mogu da kažem da je ljudima u mom gradu bilo blagi šok da se to dešava nekome iz napeg malog gradića. Podržavali su me svim srcem i moji vršnjaci ali niko to nije doživljavao da je tako veliko nikada nismo bili svesni ni oni ni ja i meni je to bilo odlično– rekla je ona.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR