Glas Javnosti

DŽEHVA RASKINULA SA NINOM? Instagram sve rekao?

Estrada
Autor: Glas javnosti

Popularna pevačica Teodora Džehverović, navodno je raskinula sa svojim dečkom košarkašem Ninom Čelebićem, koji je otputovao u Ameriku gde ga čekaju poslovne obaveze.

Teodora Džehverović već neko vreme uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a nedavno su stavili svoju ljubav na test i održavali vezu na daljinu.

Ipak, sudeći po komentarima na Instagramu, ali i slikama koje su "nestale" sa društvene mreže, čini se da su Teodora i Nino raskinuli.

Popularni košarkaš obrisao je skoro sve fotke sa poznatom pevačicom što je iznenadilo mnoge, nakon čega je isto uradila i Teodora.

Pevačica je pre izvesnog vremena pričala da uživa u ljubavi sa košarkašem, a još se nije oglašavala povodom slika koje je obrisala sa društvene mreže.

- Vezali smo se, našla ljubav desila se u doba korone, ali Bog je namestio da smo godinu i par meseci bili sve vreme zajedno. Stavljam akcenat na poštenje i poštovanje, ja na tome mogu da mu se zahvalim. On je bio uz mene i ja moram da budem tu za njega - rekla je Teodora nedavno.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR