Glas Javnosti

Duško Tošić prvi put o razvodu sa Jelenom

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena je više puta istupala u medijima o ovoj temi

Duško Tošić rešio je da progovori o odnosu sa i dalje zakonitom ženom Jelenom Karleušom.

Bivši fudbaler ističe da je razvod braka na pomolu, ali kako želi da stvari idu mirnijim tokom, s obzirom na to da imaju ćerke Atinu i Niku.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu - izjavio je Tošić.

- Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - dodao je Duško.

Ovo je prva Duškova izjava otkako je Jelena 2022. godine nagovestila razvod, ali su stvari ipak pošle drugačije.


Naime, pevačica je u izjavama za medije govorila da Duško i ona još uvek žive zajedno.

U jednom intervjuu kroz crni humor je dočarala u kakvim su odnosima.

- Nikad nisam razmišljala da ga ubijem. Trudim se da ne ostajem sama u kući sa njim. Mogu da kažem da to nije ono što bih nazvala lepom komunikacijom, u ovim prazničnim danima bih se tako lepo izrazila. Sigurna sam da svaki čovek ima problem u odnosu u porodici ili sa nekim, to je život - ispričala je Karleuša tada za "Unu", a kasnije je preko Instagrama poručila kako joj je Duško navodno govorio da se ubije zbog eksplicitinih fotografija.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR