Glas Javnosti

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ TVRDI: Nisam Kiji OTELA dečka! Ja sam JEDINA žena...

Estrada
Autor: Glas javnosti

Voditeljka rijaliti programa "Zadruga" Dušica Jakovljević progovorila je o vezi sa bivšim dečkom Kije Kockar, Milošem Dimitrijevićem.

Voditeljka Dušica Jakovljevi  otkriva da je njena veza sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijević duga je čitavu deceniju. 

Dimitrijevića je upoznala pre devet godina, nakon što se razvela od muža, ali su im se putevi tada razišli.

 

-Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i otpočelo je naše druženje. Simpatije među nama oduvek su postojale, međutim život nas je razdvojio. On je otišao u Australiju gde je igrao fudbal, a ja sam imala svoj život i posao ovde - priča Dušica.

Kontakt su održavali preko zajedničkih prijatelja i društvenih mreža, putevi su im se ponovo ukrstili pre nekoliko godina kada su uplovili u ljubavnu vezu. 

-Pre tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest meseci ali smo opet raskinuli. Kada biste me sada pitali zbog čega, ne bih znala da vam kažem. Verovatno iz nekih glupih razloga... Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala - objašnjava Jakovljevićeva. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic)

 

Dušica priča kako im je razdvojenost pomogla da shvate da ne mogu jedno bez drugog  i da je shvatila da su svi muškarci pre Čave bili smešni. 

Miloš Dimitrijević je pre veze sa Jakovljevićevom uživao u kratkim romansama sa ženama poznatim javnosti, ali nikada nijednu nije želeo da prizna. 

Javnosti je poznata i njegova veza sa rijaliti pobednicom Kijom Kockar. Međutim, samo je Kockareva govorila o njihovoj vezi, on se o toj temi nije oglašavao.

Foto: Instagram

- Ja sam jedina žena koju je i pre tri godine pokazao javnosti i rekao "Ovo je moja devojka", a to je učinio i sada, kada je stavio našu zajedničku fotografiju na društvene mreže. Svi iz našeg okruženja, uključujući i naše porodice, srećni su zbog nas dvoje i žele nam da ovoga puta trajemo zauvek - zaključila je voditeljka.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR