Glas Javnosti

DUGO JE KRIO MRAČNU TAJNU: Otac Milana Stankovića je ubio čoveka, a zatim je preminuo u zatvoru! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Otac Milana Stankovića, Goran Stanković, služio je višegodišnju zatvorsku kaznu. Nakon pet godina robije on je preminuo, navodno, pod nerazjašnjenim okolnostima. Porodici je javljeno da je pao sa skele, ali oni i danas u to ne veruju.

Pevač Milan Stanković pojavom u takmičenju "Zvezde Granda" odmah je svima zapao za oko, pre svega zbog neobičnog stajlinga, a zatim zbog prelepog glasa. Međutim, tada niko nije znao koliko je zapravo njegova sudbina tužna. Naime, on je jako mlad ostao bez oca, koji je zbog dela koje je učinio završio u zatvoru.

Milan je na početku svoje karijere pričao o ovome, za njega bolnom periodu i tada je izjavio kako sumnja u zvaničnu verziju da mu je otac poginuo u zatvoru.

- Imao sam samo pet meseci kada je moj otac otišao u zatvor. Zato ga se i ne sećam, ali kroz glavu mi prolaze slike iz poseta. Nikada nisam imao osećaj da imam tatu, već nekog teču koga sam povremeno viđao. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvesnog čoveka s kojim je radio u pekari. Posle pet i po godina saopštili su nam da je pao sa skele i poginuo, ali ne verujem u to. Mislim da se radi o krvnoj osveti - rekao je Stanković.

- Ne znam kakav bih bio da sam rastao uz oca, ali oduvek sam se osećao inferiorno. Kada bih u društvu rekao da nemam tatu, izazvao bih sažaljenje. Kao da sam ja kriv što je to tako. Najteže su mi pala pisma koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Osetio sam koliko mu je svako pismo drugačije, u nekim se prepoznavao očaj, ponekad optimizam. Mama me je, uprkos svemu, izdržavala i borila se za mene i sestru. Radila je u trafici, peglala, čistila po kućama. Često je pozajmljivala novac - izjavio je Stanković pre deset godina za medije.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR