Glas Javnosti

DUBLERU ZA ŠAKE 1100 eura! Jedan uslov mora da ispuni za snimanje "Kafane na Balkanu" !

Estrada
Autor: Glas javnosti/ Kurir

Aca Lukas i njegov producentski tim baš su široke ruke. Oni nude čak 4.500 dinara dnevno osobi koja će u filmu i seriji "Kafana na Balkanu" "glumiti" njegove šake.

Naime, neke od scena su snimljene tokom Lukasovog koncerta u Štark areni u Beogradu. U liku pevača pojavljuje se glumac Mladen Sovilj, koji će imati ispomoć momka da umesto njega svira klavir i klavijature, pošto on to ne zna da radi. Od dublera, u oglasu koji je nedavno objavljen, traži se da ima slične šake kao Sovilj i da zna da svira oba instrumenta koja svira Lukas. U nekim scenama biće zumirane šake za dirkama, a mora da se svira tačna kompozicija kako bi sve bilo verodostojno.

- Dnevnica za dublera će biti 4.500 dinara po snimajućem danu, snimanje traje do kraja aprila i imaće bar 30 snimajućih dana u tom periodu - stoji u oglasu. Onaj koji bude odabran za ovaj posao zaradiće 135.000 dinara, odnosno 1.100 evra.

Pripreme za snimanje "Kafane na Balkanu" traju već više od pola godina. Deo će biti rađen i u Sajarevu, ali i na Lukasovom novogodišnjem nastupu u jednom novobeogradskom hotelu.

Za ulogu Lukasa prvi pik bio je Marko Janketić, ali on nije mogao da prihvati ulogu zbog obaveza na drugom projektu, pa je produkcija sa Sašom Mirkovićem na čelu odabrala Sovilja, koji se proslavio ulogama u krimi-serijama "Južni vetar" i "Klan".

- Ne mogu ništa puno da pričam o seriji. Marko je svoj čovek, znamo se, dobri smo, ali nismo razgovarali o tome. To što smo prijatelji ne znači da imamo identične stavove po pitanju svega, što ne znači ni da nemamo. Ne znam kakav je bio njegov odnos prema projektu - izjavio je svojevremeno Sovilj za medije.

Zasad nije poznat ostatak kastinga. Lukasovu majku Vidosavu trebalo bi da igra proslavljena srpska glumica Anica Dobra. Naš izvor dalje navodi da bi folkerovu bivšu suprugu Sonju trebalo da dočara atraktivna Teodora Bjelica, a menadžera i producenta Sašu Mirkovića Andrija Kuzmanović.

Aca Lukas je prošle godine objavio knjigu pod nazivom "Ovo sam ja", gde je ispričao mnoge detalje iz privatnog života, kojih će se dotaći i u seriji i filmu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR