Glas Javnosti

Doneta odluka o slučaju Marka Miljkovića: On se odmah oglasio

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ovo je njegovo prvo oglašavanje o ovom slučaju

Tužilaštvo je donelo odluku o slučaju Marka Miljkovića, nakon što je pre nekoliko nedelja bio priveden u policijsku stanicu po prijavi komšija.

Naime, Marko se pohvalio na društvenim mrežama, da je tužilaštvo u njegovom slučaju "ispravno postupilo".

Inače, ovo je njegovo prvo oglašavanje o ovom slučaju, nakon što je proveo noć u pritvoru, kada ga je policija po prijavi komšija - odvela iz stana.

- Inače koga zanima, žalba je odbijena. Hvala Trećem osnovnom sudu koji je maksimalno ispravno postupio u mom slučaju. A ovima što se "koprcaju" poručujem - vidimo se, ja sam pred bogom čist ko suza, a vi? - napisao je Miljković.


Marko je nedavno na svom Jutjub kanalu pokušao da objasni svojim pratiocima šta se zapravo dogodilo u incidentu sa komšijom, ali je odbio da iznosi detalje dok slučaj i dalje traje.
- Moja dužnost je da vam se svima obratim, s obzirom da sam pokrenuo celu ovu priču, celu ovu hajku i ceo ovaj haos. Stoga mi je dužnost da vam kažem šta se, u stvari, dešava. Sa druge strane, ne mogu ništa da vam kažem. Kad bih vam rekao polovično, koliko bih mogao da vam kažem, ne bih ugrozio slučaj. Kada bih vam rekao polovično, to ne bi ličilo ni na šta. Iz tog razloga sam ja odlučio da vam ne kažem ništa - zaključio je Marko.
Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR