Glas Javnosti

DOBILA SAM IH OD SVEKRVE: Konstrakta na svakom nastupu nosi ova tri predmeta (VIDEO+FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ana Đurić Konstrakta pobrala je simpatije publike i članova žirija takmičenja "Pesma za Evroviziju", na kom je i pobedila, te će predstavljati Srbiju u Torinu na "Evroviziji".

Od trenutka kada je Konstrakta nastupila u prvoj polufinalnoj večeri ovog takmičenja, u četvrtak uveče, društvene mreže ne prestaju da bruje o njenom nastupu.

Svojim performansom, snažnim tekstom, jakom porukom i izgledom na stejdžu ona je uspela da hipnotiše ljude, čija je, obično, prva reakcija na njen nastup bila "šta je ovo", a onda se desi preokret, te ljudi više ne mogu da prestanu da slušaju njenu numeru.


Ona je u jednom intervjuu za "Before After", govorila o ličnim predmetima koji imaju posebno značenje za nju, te je tada navela kako je zaljubljenik u etarska ulja.

- U slobodno vreme učim o etarskim uljima, poslednje dve godine. Potpuno novi univerzum za mene. Navučena sam na dejstva i mirise. Mogla bih da kažem da sad već imam i dobru kolekciju. Koristim ih svakodnevno i u izradi aromakozmetike koju pravim i za sebe i za druge po porudžbini - rekla je ona tada, pa se osvrnula na tri prstena koja je dobila od svekrve i koja su deo njenog rituala pred svaki nastup.

- Tri zlatna prstena koja ritualno stavljam i nosim na svakom nastupu. Stari su stotinak godina. Dobila sam ih od svekrve - rekla je ona.


Da podsetimo, Konstrakta je na javnoj sceni od 2007. godine, od kako je nastala grupa "Zemlja gruva", čiji je bila član.

Malo ko zna da je pevačica završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.


U braku je sa Milanom Đuriđem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, baš kao i Konstrakta završio Arhitekstonski fakultet.

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom.

Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije.


- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

Na takmičenju "Beovizija 2022" , Konstrakta pre svog nastupa u polufinalu bila autsajder, ali je tada uspela da "kupi" naklonost publike i na kraju u finalu pobedi favorite kao što su bili Sara Jo, Angelina, Zorja Pajić i Aca Lukas.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP