Glas Javnosti

Đorđe David šokiran saznanjem da je njegovu koleginicu ubio muž

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Đorđe David oglasio se povodom tragedije koja se dogodila 2. juna, kada je, kako se navodi, ubijena Ankica D., koja je bila zaposlena kao šnajderka u Grandu.

Mnoge je potresla ova tužna vest, pa tako i Đorđa Davida koji je poznavao, te je objavio video poruku na svom Instagramu.

- Jednostavno, jače je od mene i moram. Ankica je bila žena koja je našim kandidatkinjama, ali uvek sa osmehom na licu, priskakala u pomoć i kad god su devojke bile u panici da nešto neće moći, ona je to svojom majstorskom rukom rešavala. Neverovatan mir, neverovatan pamuk od žene, kako se to u žargonu kaže. I ova vest me je potpuno šokirala. Ljudi, svi mi kažu: "Javna si ličnost, nemoj da govoriš tako", ali jednostavno, to tako kada bi bilo uvedeno u zakonik, ovih stvari bi bilo manje, bile bi istrebljene, uvesti smrtnu kaznu za sotone, muškarce koji ovakve stvari sebi dozvoljavaju kada su u pitanju žene i deca. Nek je proklet - poručio je Đorđe David u videu, a u opisu istog dodao:

- Skot ubio ženu. Smrtna kazna za sotone u ljudskom obliku - naveo je muzičar. 

Podsetimo, policija je ujutru, 2. juna, u stanu u beogradskom naselju Rakovica, zatekla telo žene Ankice D. Lekari Hitne pomoći, nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt.

Glas javnosti T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR