Glas Javnosti

ĐORĐE DAVID SE PRVI PUT OGLASIO NA MREŽAMA POSLE STRAVIČNE NESREĆE: Oduzeta su mu DOKUMENTA, i dalje traje AGONIJA

Estrada
Autor: Glas javnosti

Oglasio se na mrežama, dokumenta su mu i dalje oduzeta

Đorđe David, rok muzičar i član žirija Zvezda Granda, nedavno je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je stradala jedna žena, oglasio se iz te države i otkrio da se njegova dokumenta još nalaze u tužilaštvu.

Muzičar se oglasio na Instagramu video u kojem je zamolio sve medije da ne nagađaju o njegovoj situaciji u kojoj se nalazi jer mu to otežava situaciju.

- Imajte bar malo empatije i razumevanja prema situaciji u kojoj se nalazim. Naime, ja nisam dobio dokumenta, ja nisam napustio Makedoniju. Moja dokumenta se nalaze u Javnom tužilaštvu u Kumanovu. Meni ovde prave problem i izaziva mržnju kod ovih ljudi, otežavate mi situaciju, pravite mi pakao od života. Kad budem uzeo dokumenta i kad pređem granicu ja ću prvi da se javim - rekao je Đorđe David.

Podsetimo, Đorđu Davidu su oduzeta dokumenta posle nesreće u kojoj je jedna žene izgubila život pošto je na nju kolima na auto-putu naleteo muzičar.

Đorđe je otkrio sve detalje kako je do nje došlo.

- Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto-put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije - pričao je Đorđe.

Oglasio se na mrežama, dokumenta su mu i dalje oduzeta

foto: instagram printscreen

- Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit i po posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom.Glas javnosti / E02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR