Glas Javnosti

ĐOLE ĐOGANI OTKRIO KAKVE VEZE IMA SA GRANDOVIM EMISIJAMA : Ko je tu umešao prste sa Sašom Popovićem?

Estrada
Autor: Glas javnosti

Kada je emisija „Grand šou“ počela da se emituje na televiziji, mnogi su se iznenadili budući da su takav format viđali samo u svetu. Tvorac samog šoua Saša Popović tada je dovodio najveće zvezde muzičke i sportske scene, ali malo ko zna da je ulogu u samom ošmišljavanju emisije imao i Đole Đogani.

Plesač i frontmen grupe „Đogani“ kaže da je oduvek bio inovativan i da je sam osmišljavao koreografije za nastupe velikih zvezda koje je pratio na nastupima.

Pored uspešnih turneja i filma sa Lepom Brenom, Draganom Mirković, Vesnom Zmijanac, Đole je otkrio kako je sa Popovićem osmišljavao Grandovu emisiju.

-Kada je trebalo da krene prvi „Grand šou“ zvao me je Popović da mu pomognem oko plesačkog dela emisije. Tada smo osmišljavali kako treba da izgleda taj muzički deo, ja sam pravio koreografiju za prvu, drugu i treću emisiju. Bile su to lepe koreografije, ali i komentari i reackije. U jednom trenutku je bilo čak i 40, 50 plesača na sceni- ponosno je istakao Đole.


Podsetimo, tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ Đoletova supruga Vesna Đogani prokomentarisala je njegovu navodnu prevaru koja je snimljena kamerom „Paparaco lova“, kada je i uhvaćen da ljubi misterioznu ženu.

-Lepo sam sve preživela, bila sam u fazonu ’što dirate čoveka?’ (smeh). Mi smo javne ličnosti, navikli smo se na sve i svašta i mislim da bi bilo pogrešno kad bih se pravdala i govorila da to nije istina, iskreno bila sam u fazonu pogrešno ste protumačili. Mene posle ovoliko godina ništa ne može preterano da iznervira– istakla je Vesna u emisiji prenosi Grand online

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR