Glas Javnosti

Đani o odnosu sa kolegama sa estrade

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Radiša Trajković Đani otvorio je dušu, pa rekao nekoliko reči o kolegama.

Đani je bio prilično kritičan kada je govorio o pevačima: 

- Međutim, ima tih kolega koji na sve misle, samo ne na karijeru. Mitar se bavi time šta rade klinci, šta rade Buba i DŽala. To komentariše umesto da gleda svoja posla! Kad smo bili u jednom hotelu, njega ne bi niko primetio da ja nisam bio tu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Mitar Mirić (@mitarmiricofficial)

Radiša je u odličnim odnosima sa Svetlanom Cecom Ražnatović, ali se ne druže privatno: 

- Ceca i ja se mnogo poštujemo. To je tako godinama i uvek se pozdravimo kad se negde sretnemo. Nismo sad u fazonu da smo veliki kućni prijatelji, ali se dobro ispričamo kad smo privatno na nekoj proslavi ili tezgi. Radimo isti posao, pa se stalno srećemo. Što se tiče Viki, ne družimo se previše. Inače je gotivim, njen Taške i ja smo zajedno radili neke albume - priča folker i dodaje da je sve postigao svojim uspehom:

- Sam sam se, bogu hvala, izborio za svoje mesto pod suncem. Jedino mi je Kemiš pomogao kad je trebalo da izdam prvi album. On je jedini bio uz mene, sve ostalo je moralo debelo da se plati. Sam sam se probijao. Da nisam imao dobre pesme i da nisam dobar pevač, ne bi me nigde bilo! Srećan sam što nisam ničiji rob i nemam menadžera. Imam od menadžera moju ženu i još jednog druga! Najlakše je da nekog tako uzmem i da im budem rob, ali to nikad sebi ne bih dopustio. Mnogo njih mi se nudilo, ali ja dođem na tezgu, odradim posao i tražim da me isplate. Nema kod mene ovde pevam, ovde neću. Poštujem sve i pevam kod svih. Zato me toliko ljudi i zove. Nisam invalid da neko drugi ugovara poslove za mene. Imam pamet, ženu i ozbiljnu ekipu muzičara.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR