Glas Javnosti

DIRLJIVO! I POSLE SMRTI VELIKE: Deca Merime Njegomir i Marine Tucaković imaju samo jednu želju (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, podelio je putem društvene mreže Tviter saopštenje u kom je objasnio kako je i zašto udružio snage sa naslednicom pokojne Merime Njegomir, Ljubicom.

U poruci koja je mnoge ganula, pa i pokrenula lavinu komentara, najavio je osnivanje Fondacije Tucaković Njegomir, koja će za cilj imati prvenstveno borbu protiv raka dojke i raka pankreasa.

 Juče, 19. februara navršilo se pet meseci od smrti naše Marine Tucaković. A na današnji dan, pre tri meseca, napustila nas je Merima Njegomir. U skladu sa planovima koji su predstavljeni na memorijalnom skupu Marine Tucaković prošle godine, a u nedavnom dogovoru sa Ljubicom Njegomir, ponosni smo što možemo najaviti osnivanje Fondacije Tucaković Njegomir, koja će za cilj imati prvenstveno borbu protiv raka dojke i raka pankreasa, ali i drugih malignih oboljenja - napisao je Laća na Tviteru.On je istakao i kada će udrženje zvanično biti osnovano.

Želja nam je da datum osnivanja bude 20. mart, na Nacionalni dan borbe protiv raka dojke i nadamo se da će nam se ta simbolična želja ispuniti. O daljim detaljima javnost će biti blagovremeno obaveštena - zaključio je on.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR