Glas Javnosti

Dijeta Jelene Kostov pomoću koje je izgubila 6 kg

Estrada
Autor: Glas javnosti

Jelena je odlučila da se odrekne slatkiša kako bi uspela da ponovo bude vitka. Tokom trudnoće se ugojila devet kilograma, a u septembru je na svet donela ćerku Milu.

- Nikada nisam imala problema sa viškom kilograma, a ceo život sam jela čokoladu i druge slatkiše u neograničenim količinama. Takva mi je genetika! Zato nikad nisam ni bila na dijeti, a sa kilažom se nisam mučila ni u prvoj, a ni u drugoj trudnoći. Dok sam bila u drugom stanju sa Milijom, a zatim i sa Milom, ugojila sam se isto - devet kilograma. Međutim, posle prvog porođaja višak je otišao lako. Bez gladovanja i treniranja. Pošto s godinama skidanje kilograma ide sve teže posle drugog porođaja sam rešila da promenim loše navike u ishrani.

 
Tek tad sam uspela da smršam sedam kilograma - priča Kostovka za Hit i objašnjava kako sada izgleda njen jelovnik:

Pevačica je priznala da joj nije bilo lako u početku, ali se prilagodila da umesto slatkiša jede voće: 

- Prestala sam da jedem slatkiše. Priznajem, u početku mi nije bilo lako, ali sam s vremenom počela da se osećam mnogo bolje. Doručkujem jabuku, krušku, bananu ili ovsenu kašu… Ručam uglavnom ribu ili rižoto sa povrćem, pošto se pridržavam Vaskršnjeg posta. Za večeru najčešće pojedem salatu.

Pevačica je poslala važnu poruku trudnicama da nema potrebe da se opterećuju izgledom, a još manje da gladuju:

Sa 66 Jelena je došla do 59 kilograma: 

- Bila sam sigurna da ću u drugoj trudnoći mnogo više da se ugojim nego u prvoj! Svi su mi pričali da je tako kad se nosi devojčica. Mene to nije zanimalo, jedino mi je bilo bitno da beba bude dobro i da se ja osećam super. Jela sam sve što sam poželela! Ne shvatam žene kojima je važno da budu mršave u trudnoći i zbog toga gladuju. U današnje vreme ima mnogo načina da se na zdrav način rešite viška kilograma - zaključuje Kostovka.
 
 
Doručak: Ovsena kaša
Ručak: Riba
Večera: Salata od povrća
 
Trik savet:
Nemojte da gladujete, samo izbacite slatkiše iz ishrane

(Glas javnosti/Nportal)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR