Glas Javnosti

Detalji svađe Sofije Šašić i Ace Lukasa, otkrivena pozadina sukoba: "Više nije zbog mame, sad je tu i..."

Estrada
Autor: Glas javnosti

Mlada dizajnerka rešila da iznese "sve karte na sto"

Život modne dizajnerke Sofije Šašić je često tema domaćih medija.

Kako je dete poznatih roditelja, ljude zanimaju pojedinosti iz njenog života, a najviše to kakav odnos ima sa ocem Željkom, otkako se razišao od njene majke Sonje. 

Takođe, često se spekuliše i o tome kakav odnos neguje sa Acom Lukasom, sa kojim je njena majka takođe bila u braku.

- Milion puta sam balansirala između njih. Ja sam vrlo realna. Naravno da ću uvek biti na ženskoj strani, pogotovo na strani moje majke, to se ne dovodi u pitanje. Ali, kada ona u nekom momentu pretera, a on je u pravu, onda sednem sa njom i kažem: "Mama, polako, mislim da grešiš i mislim da je on u pravu za to i to" - rekla je Sofija, pa još otkrila:

- Ali isto tako umem i sa njim da se posvađam kad znam da je debelo pogrešio i kada nije u pravu - priznala je Šašićeva u emisiji "Razotkrivanje" i objasnila zbog čega najčešće ulazi u sukob sa Lukasom. 


- Ne dolazimo mi više u sukob zbog mame i njega, nego sada je tu Viktorija, koja je velika devojčica i koja je prioritet svima nama. Oko nje uglavnom. To su neke sitnice, ali kada se te sitnice skupe... Viktorija, na primer, ide na jahanje, ima svog konja, to je njena najveća ljubav. I sada se dogovorimo po danima, ko je kako vozi. Pritom, mi smo svi puni obaveza i onda on kaže da ne brinemo, da će on da je odveze. Međutim, zaboravi ili ima neko snimanje u tom momentu organizovano ili je baš tada odlučio da snima pesmu, spot, štagod. To je katastrofa dok njega uhvatiš. I onda kad mi pukne... Kažem mu:"Samo mi reci na vreme, nemoj više da me dovodiš u ove situacije!" Onda Viktorija plače što neće stići na čas, na primer. Ona je zaista mnogo odgovorna osoba - otkrila je Sofija.

Inače, Sofija Šašić sa Lukasom nije razgovarala punih pet godina, a sada je otkrila šta mu je tačno zamerila:

- Zamerila sam mu njegovo ponašanje i njegovu promenu ponašanja prema meni onog momenta kada je on našao nekog sa kim će da živi i sa kim će da provede ostatak života - bila je iskrena Sofija.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Sofija Sasic (@sofiijavu_)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR