Glas Javnosti

DEJAN MILIĆEVIĆ PROGOVORIO O BORBI SA KOVID-19: Borili smo se kao lavovi da me spasemo! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Dejan Milićević uspešno se oporavlja nakon što je pobedio bitku sa koronavirusom!

Naime, Dejan se ujedno i doktorima zahvalio na velikim naporima da mu spasu život i poručio svima da nose maske i da se paze, ali ni da najgorem neprijatelju ne bi poželeo Kovid-19.

Svaka vam čast, borili smo se kao lavovi da me spasimo i da sutra izađem nakon 20 dana boravka ovde. Hvala vam puno, ovo ne može da se opiše, da se kaže, da se izrazi ta zahvalnost kako i na koji način ovaj pretežak period za mene i za moj život se konačno završio na dobrobit celokupnu - rekao je Dejan i dodao:

Moždanog udara nikad nije bilo,operacije prostate nikada nije bilo. Ja jesam imao koronu, pobedio sam je, hvala Bogu i jesam operisao želudac. To nikada nisam krio, mislim da je najiskrenija stvar, da sam iskren kada govorim o svom zdravstvenom stanju, jer to može da pomogne mnogima koji su u godinama, ili se nalaze u problemu koji sam imao ja.

- Hvala još jednom svima, ja nisam želeo da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživeo za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku - budite pametni, nosite maske, i pazite se. Ovo je nešto što samo Bog može da vas sačuva i ne želiš nikome, pa ni najljućem neprijatelju koji je našao za shodno da piše laži i gluposti. Bitno je da sam ja pobedio, da smo pobedili zajedno i da se još dugo gledamo - zaključio je Dejan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

King is back

A post shared by Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) on

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP