Glas Javnosti

DEJAN MATIĆ OTKRIO TAJNU JEDNE NJEGOVE PESME : Pomenuo je momenat koji se vezuje za njegovu suprugu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Dejan Matić je na estradnoj sceni više od dve decenije. Jedan je od najpopularnijih pevača i vokala na našim prostorima, a kada je počinjao karijeru, kaže da je imao veliki teret, budući da je njegov brat Saša, tada već imao ozbiljnu karijeru.

Jedan od saveta koji je bio kako kaže, zlata vredan je onaj koji je dobio od Dragana Stojkovića Bosanca.

- Kada sam prvi put ušao u studio dobio sam savet od mog prijatelja i saradnika Dragana Bosanca, koji mi je rekao kako narod mora da mi veruje u ono što pevam i  to je jedan od saveta koji sam baš prihvatio - ispričao je Dejan svojevremeno za Grand, a zatim otkrio koja njegova pesma je autobiografska: 

- Jedna od pesama je u to vreme nastajala, kada je moja supruga bila prvi put trudna, „Ona je moja“ i to se sve poklopilo i to je moja autobiografska - objasnio je pevač.

Podsetimo, iako su 
Saša i Dejan Matić izuzetno uspešni i traženi pevači, u moru svojih hitova još uvek nisu snimili duet, a Sale je jednom prilikom otkrio i razlog istog:

- Dobro ste se to pitali. Jedini razlog zašto nemam duet sa bratom je zato što se nije našla adekvatna pesma. To je sve nešto nuđeno što je već slušano i već viđeno i tražim nešto svežije - rekao je Saša.

Glas javnosti/D03S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR