Glas Javnosti

Dejan Dragojaveić planira da izgradi džamiju u dvorištu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Dragojević je sa onima koji ga prate podelio razmišljanje o tome šta planira

Dejan Dragojević koji je promenio veru i primio islam podelio je novi video na Jutjubu u kojem je pričao o Ramazanu i tome šta planira u budućnosti.

- Uskoro nam dolazi - Ramazan, najlepši i najbolji mesec. Da vidite kakav je uopšte Ramazan u Srbiji u smislu gde nije toliko zastupljeno, da nema ni džamija, niti imaš toliko vernika, pokazaću vam kako okruženje reaguje na to - počeo je.

- Biće dugih 30, 29 dana posta, svake godine sam postio, postiću i ove, samo mi je žao što ove godine neću moći da idem u Saudijsku Arabiju, a jako bi voleo da idem, ali eto, ako bog da iduće godine idem. Mislio sam da sagradim mini džamiju u dvorištu, da napravim sebi tu da imam gde da se molim, da klanjam, ali otom-potom. To mi je malo pre prošlo kroz glavu dok se pripremam za Ramazan - objasnio je.


- Pokazaću vam kad budem čistio sobu, kad budem sve namestio, treba da kupim Kuran, obećao sam nekim osobama, njih je sramota i ne znaju gde to da uzmu, pa ću ja, jer oni još nisu toliko u tome. Biće prikupljanje para za jednog momka, da mu se pošalje, ima i jedna devojka koja jako teško živi, samohrana majka, treba i njoj da se pomogne, tako da to će biti dani kada ću vam se javiti ako hoćete da učestvujete u dobrim delima. Dogovaraćemo se na grupi, ako hoćete, šta da pravimo za iftar, koga da zovem u goste za vreme iftara - kazao je Dragojević u obraćanju.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR