Glas Javnosti

Deca Branislava Lečića su pravi lepotani (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka, prvi sa Ivanom Vujadinović sa kojom ima ćerku i sina - Anu i Ivana, a drugi sa voditeljkom Ninom Radulović, sa kojom ima naslednika Lava.

Ćerka Branislava Lečića pošla je tatinim stopama, te smo je gledali u jednoj od glavnih uloga u seriji "Dug moru" u kojoj je oduševila gledaoce svojim talentom.
Ana Lečić, ćerka poznatog glumca Branislava Lečića iz prvog braka, već od najranijeg detinjstva imala je priliku da bude okružena svetom glume i umetnosti. Rođena u umetničkoj porodici, Ana je nasledila talenat i ljubav prema glumi. Još dok je bila devojčica, pokazivala je interesovanje za scensku umetnost i često je pratila oca na snimanja i predstave.

 

Nakon završetka srednje škole, Ana se odlučila za studije glume na prestižnoj umetničkoj akademiji. Nakon diplomiranja, Ana je započela svoju profesionalnu karijeru, nastupajući u pozorištu, televizijskim serijama i filmovima.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Osim Ane, Branislav ima i sina Ivana koji živi daleko od medijske pompe i o njegovom životu se gotovo ništa ne ne zna. On je očigledno, za razliku od oca i sestre odlučio da se ne bavi javnim poslom i ne bude deo javne sfere.

Njegova sestra jednom prlikom podelila je fotografiju brata na svom Instagram profilu i tada oduševila pripadnice lepšeg pola koje su odmah poludele za sinom poznatog glumca.

Komentari su se nizali, a devojke se nisu suzdržavale da pohvale Ivanov izgled.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR