Glas Javnosti

Darko Lazić progovorio o periodu droge i alkohola: "Majka je teško podnosila..."

Estrada
Autor: Glas javnosti

Danas tvrdi da više ne konzumira narkotike

Darko Lazić (32) govorio je o periodu kada je debelo bio u ponoru zbog korišćenja narkotika, a kaže da ga je od toga spasao pokojni otac Milan.


- Nakon pobede u takmičenju "Zvezde Granda", sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao "prijatelje" i svi su me "voleli". Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurci - počeo je Darko.

Kako je istakao, njegova majka je to najteže podnosila.

- Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke... Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi - dodao je.


Danas tvrdi da više ne konzumira narkotike, a dotakao se i svoje bahate vožnje zbog koje je često tema javnosti i medija.

- Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom, jer me smiruje - objasnio je Lazić.

Sa njim je u Informerovom podkastu gostovala i njegova druga zakonita žena Katarina Stojanović Lazić, koja, otkad su se venčali, skoro stalno ide sa njim na snimanja.


"Volim da me zovu Darkova žena"

- Ne smeta mi epitet "Darkova žena". Zašto bi mi smetalo kada ja to jesam?! Da nije njega, ni mene ne bi bilo u medijima - istakla je Kaća.

- Ljudi misle da sam instruktor fitnesa jer volim da treniram, a zapravo sam grafički dizajner. Mada mogla bih sebe da nazovem i Darkovim asistentom - objasnila je.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR