Glas Javnosti

DARKO LAZIĆ OTKRIO KAKO SE OSEĆA : Još uvek krvarim, a pričaju da sam drogiran i pijan (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Darko Lazić nakon što je skinuo oko 100 kilograma, odlučio je i da ukloni višak kože, međutim sama intervencija se zakomplikovala.

Darko je napokon izašao iz bolnice, te je na kućnom lečenju, međutim, otkrio je da neće nastupati još neko vreme.

- Pričaju da sam drogiran i pijan, nije došao na nastup. Ja ustao u 8 jutros , spremio doručak, poljubio ženu. Najlakše je za meni izmisliti priče - pričao je Darko u lajvu, koji je onda pokazao i ranu od operacije.
Printscreen instagram story Darko Lazic

- Danas vadim drenove, još 10 dana mirovanja. Viša sila je u pitanju. Još uvek krvarim. Moram da mirujem ako želite da pevam narednih 10 godina. Zbog dve, tri svirke neću sebi da upropastim život - odgovorio je folker fanovima na pitanje kada će se vratiti poslu.

Lazića je u kolima vozila supruga Katarina, međutim, neki su pomislili da je u društvu neke nove žene, što je pevač demantovao.

- Kakva klinka, ovo je moja žena. Starija je od mene, stara kao biblija. Ljudi, prošetajte i za mene danas, ja ne mogu da izlazim napolje, a tako je lepo vreme - završio je on.

Darko se ovim povodom oglašavao iz bolnice i govorio o zdravstvenom stanju.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - govorio je Darko Lazić tada, koji je morao da otkaže nastupe u narednom periodu.

Glas javnosti/Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR