Glas Javnosti

Darko Lazić na meti ismejavanja zbog vog "kućnog" stajlinga

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nisu ga štedeli

Popularni pevač Darko Lazić je svoju sadašnju suprugu, Katarinu Lazić, upoznao još davne 2009. godine, a tada su se prvi put i zaljubili jedno u drugo. Iako su oboje bili u vezama i brakovima, posle 14 godina su rešili da svoju ljubav podignu na viši nivo, te su tako, 8. decembra 2022. izgovorili sudbonosno "da".

Njih dvoje putem preža svako malo pokazuju koliko su srećni što imaju jedno drugo, te uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Poznato je da Darko voli da kuva i izneđuje svoju suprugu specijalitetima, pa je tako bilo i sada kada je napravio rižoto od morskih plodova, koji je ukrasio krastavcima i parmezanom.

Ponosni Darko je nosio tanjir svojoj supruzi, koja ga je snimala...međutim...pored izvrsnog rižota korisnicima mreža je zapala još jedna stvar za oko.


Foto: instagram

Darko je nosio sivu majicu sa cvetovima i usku teget trenerku, pa se povela polemika oko njegovog stajlinga, te da li je u ženskim pantalonicama i majici ili je to ipak muška odeća...


"Druže šta je ovo, skini molim te", "Sve i da je po kući, ovo je pakleno" "Ugušiću se od smeha" "Ipak je do kraja dostojanstveno izneo svoj stajling" "Može li neko da mi kaže da li su ovo ženske pantalonice i majica ili je ovo ipak muška odeća?!", "Možda je ovo novi trend, a da mi još ne znamo", "Je l ja dobro vidim ili majica ima cvetove?", samo su neki od komentara na račun Lazićevog stajlinga po kući.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR