Glas Javnosti

Danijela Dimitrovska progovorila o krahu braka sa Ognjenom Amidžićem

Estrada
Autor: Glas javnosti/ kurir.rs

Manekenka Danijela Dimitrovska pričala je o razvodu od voditelja Ognjena Amidžića.

Dimitrovska je gostujući u jednoj emisiji progovorila o krahu svog braka. Manekenka je prvo komentarisala pisanja u medijima, pa je rekla da joj takve stvari ne smetaju.

- Dobrovoljno sam ušla u javni svet. Samim tim, ljudi imaju pravo da pišu o svemu tome. Ne mogu da očekujem da ljude to ne zanima. Čak i mene zanima nečiji život s vremena na vreme, pa uzmem da pročitam. Meni je to u redu, pogotovo ako se to zaista dešava, kao što je bilo u mom slučaju - rekla je Dimitrovska.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska)


Nedugo zatim, detaljnije je pričala o tom periodu, pa je rekla da je razvod poput smrti, samo bez umiranja, odnosno, da i te kako boli:

- Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe, to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd.

 

Dimitrovska je potom rekla da potiče iz patrijarhalne porodice i da je sa bivšim partnerom u korektnim odnosima:

- To je odluka koja se dugo kuvala. Potičem iz patrijarhalne porodice, moji roditelji su 37 godina zajedno. Za odluku o razvodu mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela, onda sam bila sigurna. Moj bivši partner i ja smo u korektnim odnosima zbog deteta. Naravno da nije prijatno kada svi imaju pravo to da komentarišu, ali sam sama to dozvolila jer se bavim javnim poslom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR