Glas Javnosti

Deo estrade jeca u dugovima, DEO SE RAZBACUJE KEŠOM: DARA BUBAMARA ISKEŠIRALA LOVU NA NEKRETNINE!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Dara Bubamara kupila je stan u Beogradu na vodi, za njega je iskeširala više od 350.000 evra!

Ipak, nakon konsultacija sa bivšim suprugom Milanom Kesićem ipak je odlučila da kupi nekretninu u ovom elitnom naselju. Odabrala je stan od oko 60 kvadratnih metara čija je cena neverovatnih 6.000 evra po kvadratu. Bubamara je dobila popust za gotovinsko plaćanje pa je za još jednu nekretninu u nizu izdvojila oko 350.000 evra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Beograd Na Vodi _Official (@beograd_na_vodi_official) on

Zgrada u kojoj se nalazi ovaj luks apartman tek je delimično urađena i predstoji još nekoliko meseci do završetka radova. To znači da Dara neće moći tamo da se useli najverovatnije do kraja ove godine, ali njoj se i ne žuri toliko jer tu nekretninu ionako planira da izdaje. S obzirom na to da se ona nalazi u zgradi koja je poslovno-stambena, Dara će moći stan da izdaje i nekoj manjoj firmi za šta bi sigurno dobila više novca, nego da ga renta za stanovanje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

☀️??

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Kada bi odlučila da stanuje u tom stanu, pevačica bi na raspolaganju imala parking u zgradi, visok stepen obezbeđenja, ali i druge pogodnosti poput bazena, teretane. Bubamara u Beogradu poseduje i nekretninu na Dedinju čija je vrednost oko pola miliona evra. Takođe, u vlasništvu ima i manji stan na periferiji grada, kao i jedan u Novom Sadu. Pre nekoliko meseci postala je vlasnica garsonjere u Atini koju planira da izdaje, posebno tokom letnjih meseci kada je tamo dosta turista.

(Izvor: Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR