Glas Javnosti

Ćerka Željka Mitrovića se oglasila nakon raskida s mladim milijarderom

Estrada
Autor: Glas javnosti

Par koji je privlačio pažnju na društvenim mrežama, po svemu sudeći, više nije zajedno

Pre nekoliko dana domaći mediji javili su da je Kristina Mitrović, ćerka medijskog mogula Željka Mitrovića, raskinula veridbu s misterioznim Ilijom, milijarderom za kog mediji pišu da potiče iz Ukrajine, Kazahstana ili Rusije i"naslednikom kralja uranijuma", kako ga nazivaju.

Oboje su na Instagramu obrisali zajedničke fotografije s brojnih putovanja u kojima su uživali u danima sreće, nakon čega je Ilija napisao: 

- Hvala ti, Bože, na lekcijama. Ne mogu biti zahvalniji. Što je dosta - dosta je. Vreme je da krenem dalje i ostvarim svoje ciljeve za 2023.

Da je spremna za novi početak u novoj godini pokazala je i Kristina, koja je takođe na društvenoj mreži Instagram poručila da je zahvalna na tome što je uvidela neke stvari.

 Bog vam otkriva određene stvari s razlogom. Ne ignorišite ono što vam pokazuje. Hvala univerzumu što mi je pokazao ono što je trebalo da vidim. Zaista sam najsrećnija devojka na svetu – napisala je Kristina.  Bivši par upoznao se tokom studija u Engleskoj, a verili su se u septembru 2020. godine. Ipak, umesto luksuznog venčanja koje se očekivalo, po svemu sudeći, njihovoj ljubavi došao je kraj/ prenosi glossy.espreso.co.rs.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR