Glas Javnosti

Ćerka poznate hrvatske pevačice meta vršnjačkog nasilja

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nika je otkrila da pokušava da zaštiti dete na bilo koji način

Hrvatska pevačica Nika Antolos otkrila je da njena ćerka Sia trpi vršanjčko nasilje.

Nika je otkrila da pokušava da zaštiti dete na bilo koji način, ali da više nije sigurna kako da reaguje.

- Nešto se dogodi u roditelju kad je buling nad tvojim detetom u pitanju. Prvo se vodiš praštanjem, a onda se pretvoriš u zmaja. I kreneš da učiš dete istom. Vodila sam se uvek onom: "Nikad prva! Ali braniti se moraš." Sad sam dodala: "Čime i kako god odlučiš u tom trenu da je potrebno" - napisala je Nika, pa dodala:

- Moje dete nikad nije, niti će ikad dobiti po guzi. Ja sam mama koja se vodila razgovorom i uspela napraviti malu divnu, neisfrustriranu, nežnu, empatičnu, punu humora i radosti devojčicu...- napisala je pevačica i dodala:

- Iako joj je onaj temelj dobrote usađen od samog rođenja, to sebi ne mogu pripisati. I sad mi tu njenu čarobnu svetlost neko gasi cipelama. Neće ići. Oduzimam li moguću svetost detetu, jer je učim da bude "tvrda" pitam se celim putem... Ali izbora nemam. To su i meni napravili. Iako su mislili da me gaze, zapravo su me gradili.


Nika je besna, jer niko ništa ne preduzima kada je ovakvo maltretiranje u pitanju.

- No kad ti dete sa svojih 10 godina čak četiri puta maltretirano od strane vršnjaka, pod izgovorom "to ne ide preko noći", verujte mi, mama je toliko luda trenutno da je spremna na sve da zaštiti svoje malo. A kad preraste tuđe zanemarivanje svog (jadnog) deteta u moj problem, onda ja krenem i da ga rešavam. Sada idemo svim sredstvima. Ovde dvoje dece treba pomoći. Svako različitog žanra. Ljudi misle da ako za sebe ćutim na tuđe izvrnute postupke, da isto ću činiti kad je Sia u pitanju. Pogrešno. O kako pogrešno. Samo me gledajte - zaključila je ona.
Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR