Glas Javnosti

ĆERKA NAŠE POZNATE FOLKERKE JE DOKTOR NAUKA, ESTRADA JE NE ZANIMA: EVO KO JE I KAKO IZGLEDA

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Pevačica Sanja Đorđević izuzetno je ponosna na svoju ćerku Ivanu, koja je pre nekoliko meseci postala doktor pravnih nauka, dok njena naslednica nimalo nije zainteresovana za estradu. Ivana je u 30. godini završila doktorske studije, a ovaj uspeh doneo je bio veliku radost u porodicu Đorđević.

- Dr mr Ivana Đorđević. Hvala ti živote na ovoj sreći i ponosu - napisala je tada Sanja na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Srećan ti rodjendan kćeri moja jedina❤️ Moja jedina želja je da budeš uvek srećna ??❤️??

A post shared by Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial) on

- Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - rekla je Sanja pre par meseci za "Kurir" i dodala:

- Ivana je od ujutro do uveče bila u biblioteci kod Hrama Svetog Save, bilo je veoma naporno, a i meni je bilo stresno, verujte mi. Njen cilj je da radi u nekoj od svetskih organizacija, da tamo zastupa sportiste i sa naših prostora. Zbog toga je i polagala diferencijalne ispite u Cirihu.

Sanja se prošlog meseca pojavila sa ćerkom na veselju porodice Ražnatović, a tada je pevačica rekla da jedva čeka da joj naslednica podari unuče.

- Ja sam spremna da postanem baka, odavno, ali te stvari ne zavise od mene, je l' tako? To je jedina stvar na kojoj zavidim Ceci, što je postala baka. To je predivna stvar, mislim da ću se odlično snaći u toj ulozi - kazala je za "Blic" Đorđevićeva, a šta je njena ćerka imala da kaže pred našim kamerama pogledajte u videu u okviru teksta.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR