Glas Javnosti

CENE NASTUPA ZA NOVU GODINU EKSPLODIRALE: Najskuplji su SAŠA MATIĆ i ĐANI, cifra ASTRONOMSKA!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Estrada je nakon oskudne 2020. godine, bar kad je reč o honorarima i nastupima jedva dočekala da scena malo zaživi, a noć koju svi sa nestrpljenjem očekuju je ona najluđa, između 31. decembra i 1. januara.

Mnogi pevači i pevačice sa naše estradne scene objavili da su već zakazali nastup za doček 2022. godine.

Međutim, kako pišu mediji, rekorder bi mogao biti popularni pevač Saša Matić koji će 31. decembra zaraditi čak 50.000 evra.

Kako je otkrio izvor blizak pevaču, Saša će nastupati u jednom luksuznom prestoničkom hotelu u Beogradu, a kako dodaje izvor, on je ovaj nastup zakazao još pre godinu dana, piše Blic.

Mnogi pevači su i prošle godine imali zakazane nastupe, pa se tako govorilo da je Sloba Radanović tada trebalo da dobije 30.000 evra.

Rada Manojlović i Peđa Medenica će pevati na jednom splavu u Beogradu, gde je trebalo da budu za doček i prošle godine. Njih dvoje je tada, zajedno, trebalo da inkasiraju 50.000 evra.

Radiša Trajković Đani će nastupiti u jednom hotelu na Ledinama. Iako njegov menadžer nije mogao da nam otkrije honorar koji će pevač uzeti, tragom informacije da je Đani trebalo na istom mestu da peva i prošle godine, došli smo do saznanja da će on za novogodišnju tezgu uzeti 35.000 evra.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR