Glas Javnosti

CECA ISKRENO O TEŠKOM PERIODU : “Više ne znam gde sam se PROBUDILA”:

Estrada
Autor: Glas javnosti

Otkrila je i da nikada više obaveza nije imala nego u protekloj godini

Kamera koja Svetlanu Cecu Ražnatović u poslednje vreme prati na svakom koraku, zavirila je na jednu njenu probu sa kandidatima, a pevačica je tom prilikom otkrila kako teče rad sa učesnicima pred finale “Zvezdi Granda”, šta im se najviše zamera i kako mentorsto utiče na njene ostale poslovne obaveze.

– Nešto se i ne bliži kraj, tek je krajem juna finale i ima tu još mnogo posla sa kandidatima. Žao mi je te dece koja ispadaju, jer uvek ispadaju kvalitetni pevači – kaže Ceca.

Ističe da je nervira što ostali članovi žirija toliko zahtevaju perfekciju od takmičara.

– Pa dešava se čak i nama koji smo u tom poslu koliko godinama da nam nije dan, da nas boli grlo, ne možemo biti perfektni. Oni se nose ogromnom dozom treme, straha i fascinacije jer pevaju ispred svih nas koji imamo zaista zavidne karijere. To je miks osećanja – iskreno je rekla Ceca u novoj epizodi serijala “Ceca show”.

Kada neko ošteti njenog kandidata, reaguje burno.

– Jako sam srčana, ne mogu da prećutim i ako neko ošteti mog kandidata, burno reagujem. U 97 odsto slučajeva sam objektivna, desi mi se možda nekada da ne čujem nešto dobro u studiju, pa tek kada preslušam kući čujem grešku, ali kažem ako je to bio slučaj – kaže pevačica.

Otkrila je i da nikada više obaveza nije imala nego u protekloj godini.

– Nedostaje mi odmor, to najviše. Nikada nisam imala veće obaveze nego ove godiine. Zvezde granda, koncerti, šou Ceca i deca. Rastrzana sam na hiljadu strana, više ne znam gde sam se probudila, zbog čega, kako, s kim, o čemu pričam, to je totalno ludilo više – iskreno je rekla Ceca.

Glas javnosti / Objektiv 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR