Glas Javnosti
posta

BUKTI RAT! Katarina Živković BRUTALNO oplela po Sanji Marinković: Preko glave mi je njenog VREĐANJA GOSTIJU, uglavnom žena!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Katarina Živković se naljutila na voditeljku Sanju Marinković jer je iz emisije "Magazin IN", isekla njen odgovor na temu devojaka lakog morala.

Iako je Kaća tražila od Sanje da joj se javno izvini, voditeljka to nije učinila, a pevačica ističe da se i posle svega ne kaje zbog svog postupka.

- Da mogu da vratim vreme ponovo bih isto uradila. Na estradi sam više od jedne decenije i svojim poštenim, vrednim radom sam na mestu gde jesam. Najmanja što u emisiji očekuje od voditelja je poštovanje. Niko ne voli da bude javno vređan i omalovažavan. Imam ogromnu podršku ne samo svojih kolega i koleginica već i većine ljudi kojima je više preko glave njenog vređanja gostiju, uglavnom žena, i prevaziđenog koncepta emisije koji je vrlo često uvredljiv - rekla je za "Blic" Katarina Živković.

- Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu. Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju - rekla je Sanja nakon skandala za "Alo".- Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu. Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju - rekla je Sanja nakon skandala za "Alo".

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO IZ PODGORICE: GDE JE BRANO MIĆUNOVIĆ?


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR