Glas Javnosti

Bukti nova svađa na estradi: Goga udarila na Aleksandru

Estrada
Autor: Glas javnosti

Mnoge svađe na estradi dogodile su se zbog pesama, a sada su se iz tog razloga sukobile i pevačice Goga Filipović i Aleksandra Bursać.

Naime, Goga tvrdi su neke mlade koleginice presnimile njene pesme, ali nisu želele da je potpišu kao izvođača, što je nju povredilo.
- Cipka je prva presnimila pesmu „Dostupan“ i ona me je naterala da se vratim ponovo na scenu i da snimam. Poslala mi je poruku podrške sada kada sam se vratila na scenu. Ona je uradila nekoliko kavera za moje pesme, ali je sve uredno potpisala i svaka joj čast na tome – rekla je Goga.

Pevačica kaže da ju je posebno iznenadila činjenica da je Aleksandra kaver njene pesme pustila u etar kada je videla da je se ona vratila na estradu

unsplash
foto: Instagram

 Aleksandra Bursać nije potpisala nigde, ja sam već krenula ovde sa reklamom i nakon par dana je ona presnimila tu pesmu. Verovatno je videla da sam ja krenula sa tom pesmom i uopšte nije htela da potpiše ko je izvođač, samo je autore potpisala. Nema veze, ali mislim da nije okej, Cipka je potpisala i čak mi je poslala poruku podrške – dodala je pevačica i otkrila šta bi rekla Aleksandri da je sada sretne negde:
-  Ne bih joj ništa rekla, meni moje godine ne dozvoljavaju da joj išta kažem.
Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR