Glas Javnosti

POBEDA 'GLASA'! BUBI I JALI ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU: Nastup sarajevskog dvojca na Ušću OTKAZAN!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Poznatom reperskom dvojcu Jali Bratu I Bubi Koreliju zabranjen je ulazak u Srbiju. Sarajevski muzički dvojac trebalo je da nastupi na muzičkom festivalu "Belgrade music week" na Ušću, u četvrtak 26. avgusta

Organizatori festivala,koji su u kontaktu sa izvođačima Bubom i Jalom, obavešteni su da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju te je njihov nastup otkazan.

- Zadovoljstvo publike je naš prioritet, a s obzirom na to da usled novonastalih okolnosti nismo u mogućnosti da prvi dan festivala organizujemo onako kako je planirano, odlučili smo da festival skratimo za jedan dan, i istovremeno preostala tri dana učinimo još spektakularnijim, time što na Ušće dovodimo još dve velike regionalne zvezde Senidu i Jelenu Karleušu - navode u Skymusicu.

Svima koji su kupili ulaznice za četvrtak, te ulaznice će važiti za sva tri preostala dana festivala, ili mogu izvršiti povraćaj novca na prodajnim mestima ili putem eFinity aplikacije.

 

Buba Koreli i Jala Brat razbesneli su ovdašnju javnost nastupom 31. jula u Nišu kada je njihovo obezbeđenje bacilo dečka s bine.

Posle čega je na platformi peticije.online,  pokrenuta inicijativa da se popularnim reperima zabrani ulazak u Srbiju.

Skandalozni reperi Jala i Buba su na Instagramu objavili identičnu poruku u kojoj negiraju umešanost u navedeni incident.

 

- Dragi moji, želim da se kratko osvrnem na događaj u Nišu. Ni moj kolega ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio i organizator i kao što se vidi na snimku. Bili smo u Backstageu i čekali na svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i apsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja. Voli vas brat  - poručili su ovi reperi.

Buba i Jala su sa reperom Inasom 31. jula nastupili u Nišu, a dok je Inas pevao svoj blok, dečka koji se našao na bini dohvatili su ogromni momci i bukvalno ga bacili sa bine na publiku. Nakon toga su sišli i oni te ga je jedan od momaka odgurnuo i nekoliko puta udario.

 

Na snimku incidenta vidi se i Buba Koreli, koji nije reagovao kako bi zaštitio dečka koji došao na njegov nastup. Ovaj snimak razbesneo je javnost i u komentarima pišu da je muškarac koji je šamarao dečka nije obezbeđenje već brat Bube Korelija i menadžer Jale.

(Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR