Glas Javnosti

BRESKVICA SE VERILA? Sve je zbunila i zaintrigirala svojom poslednjom objavom na Instagramu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Naime, ona je u okviru priče objavila ogroman buket crvenih ruža sa mašnom dok je u opisu ostavila emotikone srca, ali i vereničkog prstena.

Mnogi su zato posumnjali da se je Breskvica verila, međutim, ona još uvek ništa više nije rekla o tome, već je ostala misteriozna. 

 
Šta označava emotikon prstena, to zna samo pevačica, ali svakako ovakav buket važi za romantičan gest, stoga ga je verovatno dobila od svog izabranika. 

Podsećanja radi, javnost intrigira ljubavni život mlade Anđele, s obzirom da je mnogo razočaranih fanova nakon njenog raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažem. Ona je početkom godine otkrila da ima novog dečka, međutim, njegov identitet ostao je nepoznat. 

- Ja sam u vezi, samo niko nije pogodio ko je i neće pogoditi. Naučila sam da sve što radim, krijem. Niko ne zna gde sam i šta radim i to mi je najvažnije, da imam svoj mir. - On je neko ko voli svoju privatnost i ja ne želim da ga pokazujem, ako on to ne želi. To je O.K., i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Naprosto, ja imam svoj posao, on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. Prosto, on nije neko ko želi da se eksponira i ja to poštujem - rekla je Breskvica o svom dečku ranije i dodala da mu nimalo ne smeta njen posao koji zahteva nastupe i brojna putovanja.

View this post on Instagram

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

- Ne, zaista. Prepun je razumevanja i svestan je kakav je ovo posao i kakvi su ljudi generalno. On je tu da razgovara sa mnom, da mi pomogne. Meni stvarno nekad teško pada kada me svi saleću, ali on je tu da mi pomogne.

Na pitanje da li će nekada pokazati dečka, Breskvica je kratko tada odgovorila da se to nikada neće desiti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR