Glas Javnosti

Breskvica progovorila kroz šta je sve prošla posle Beovizije

Estrada
Autor: Glas javnosti

Mlada pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica ove godine se takmičila na “Pesmi za Evroviziju“, gde njena numera nije proglašena pobedničkom te je pevačica Teodora zauzela prvo mesto. Iako je već sada prošlo par meseci

- Nije stalo, nije istim intenzitetom, ali uglavnom mi sada dolaze poruke podrške. Nekada je bilo raznih komentara i svega, a sada su isplivali dobri komentari - kaže Breskvica.

Da li je bilo negativnih komentara?

- Bilo je zlih komentara i uvreda, ali trudim se da pratim samo one lepe. Ne čitam ružne komentare jer puno radim. Na Instagram okačim ono što želim i pročitam šta mi fanovi pišu.

Da li je moguće da se seldeće godine prijavite za “Pesmu za Evroviziju“?

- Teško. Zapravo ne, to je stvar koju sam želela da pokušam, pokazala sam ono što sam želela i nema apsolutno potrebe da se pojavljujem.

Tokom takmičenja dosta komentara podrške dobili ste od Slobe Radanovića.

- Meni mnogo znači svaka podrška starijih kolega, pogotovo koje ja poštujem i slušam i milion puta sam im zahvalila privatno.

Nedavno ste izbacili i duetsku pesmu “Olovo“ sa Slobom. Kako ste zadovoljni kako je pesma prošla?

- Mi se već dugo dogovaramo da snimimo neku pesmu i to traje već godinu dana i snimili smo tri ili četiri pesme gde nam nijedna nije legla i na kraju se desila ova koja nam je prirasla srcu i brzo smo sve završili i snimili spot. Znali smo da je to to.


Ko je bio teži za saradnju?

- Oboje smo poprilično lagani za saradnju, sve se dogovorimo u nekoliko poruka, snimimo i odradimo. Baš je bilo lagano i lepo.

Kako porodica gleda na vaš uspeh, a posebno brat koji je često sa vama?

- Moja porodica je ponosna i vrlo im je drago što je tako, brata vodim često sa mnom, upoznajem ga sa ljudima i drago mi je što uz mene ima priliku da vidi sve to. On sve to voli. Sigurno mu pišu i devojke, ali ne ulazim u to.

Dugo vas nismo videli sa partnerom u javnosti, da li je sve u redu po pitanju ljubavi?

- Srećna sam u ljubavi i osmeh je tu. Osmeh uvek moramo imati, ne bi bilo u redu da sam došla namrgođena, ali u svakom slučaju imam mnogo razloga da se smejem i u dubini duše sam srećna.

Da li pamtite najlepši poklon od fanova?

- Dobijam mnogo lepih poklona, meda, plišanih igračaka, slatkiša i svaki poklon mi mnogo znači i čuvam ga, oni kada mi vide negde auto znaju i tu da mi ostave porukicu i sve to čuvam. To su najlepši pokloni. Ne može da se zaobiđe moj auto, piše Breskvica, a i da ne piše prepoznatljiv je.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR