Glas Javnosti

BORBA ZA DŽEJEVU PENZIJU: Nevenčana supruga ANDRIJANA predala papire u Austriji!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Andrijana Tomanić, nevenčana supruga Džeja Ramadanovskog, se, kako pišu mediji, bori za penziju pokojnog pevača zbog toga što njegova bivša žena Nada ispunjava sve zakonske uslove da ona bude ta koja nasleđuje primanje koje je za života stekao i dobijao iz Austrije.

Džej Ramadanovski je ostvario pravo na mesečnu naknadu od 1.500 evra na ime invalidske penzije, nakon što je u Beču pre tri godine imao tešku operaciju srčanih zalistaka. S obzirom na to da je godinama plaćao porez i socijalno osiguranje u ovoj državi, Džej je dobio više nego pristojno mesečno primanje. Sada, prema tamošnjem zakonu, Džejeva bivša žena ima pravo da nasledi njegovu penziju jer su bili više od 15 godina u braku, tokom kojeg su dobili ćerke Anu i Mariju, piše "Kurir".

Međutim, kako se dalje navodi, Andrijana je svoj život poslednje dve decenije podredila folkeru, te smatra da baš njoj treba da pripadne ova finansijska korist. Zato je nedavno bila u Austriji sa svedocima koji su potvrdili da, iako zvanično nije bila u braku s folkerom, ona je ta koja je s njim dvadeset godina delila i dobro i zlo. To su u njenu korist posvedočili njihovi zajednički prijatelji, pa i sama porodica Ramadanovskog. Andrijana je predala kompletnu dokumentaciju i sada čeka rešenje iz Austrije da ona bude nosilac penzije nevenčanog supruga, navodi pomenuti list. Ona se nada da će ipak ona biti naslednik, a ne prva supruga Nada, s kojom je Džej do poslednjeg dana bio u dobrim odnosima i za koju je uvek isticao da je žena koju je najviše voleo.

Andrijana je, inače, bila veoma predana pokojnom pevaču, o čemu je posvedočio Džejev kum i najbliži saradnik Zoran Jagodić Rule.

- Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i leva i desna ruka. Poznavao sam ga 25 godina, a oni su poslednjih 20 živeli zajedno. Ona je, kako je to voleo da kaže, njegova bela žena. Želeo je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, "Bela žena". Svi su znali - kad ne mogu da dobiju Džeja, zovi Andrijanu ili Ruleta. Ona je sjajna, ona je neko ko mnogo voli Džeja. O svom odnosu nikad nisu pričali, ali to se znalo. Doduše, niko ih nije ni pitao o tome - rekao je Rule za pomenuti medij.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR