Glas Javnosti

Bolna sudbina Mine Kostić: Sestra joj se utopila, a ona data na usvajanje

Estrada
Autor: Glas javnosti

Minu je usvojila tetka repera Ivana Ivanovića Đusa

Pevačica Mina Kostić odrasla je u siromaštvu u mnogobrojnoj porodici, a roditelji su odlučili da je daju na usvajanje kada je imala pet godina.

Minu je usvojila i odgajila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa.

Osim činjenice da nije rasla uz majku i oca, Minin život je obeležila još jedna tragedija. Njena rođena sestra se udavila.

- Jedna sestra mi se utopila kad je imala trinaest godina... Jako teško sam to podnela. To se dogodilo 1992. godine. Kad god se toga setim bude mi teško, ali kažem sebi tako je valjda moralo biti. Tako je valjda Bog hteo. To je bila sudbina - rekla je Mina u jednom intervjuu, a potom otkrila i koliko je braće i sestara imala.

- Moja mama je rodila desetero dece i četvoro pobacila.

Minino ime na rođenju je bilo Minira Jašari, a promenila ga je kada je imala 19 godina. Tokom celog života je ostala bliska sa biološkom majkom, koja je preminula pre nepune dve godine.


Podsetimo, Mina Kostić pre dva dana prijavila je svog, sada već bivšeg dečka za maltretiranje. Pevačica se nakon toga oglasila i otkrila više detalja o torturi kroz koju je mesecima prolazila. 

- Trpela sam psihičko nasilje, ne fizičko, ali je ono nekad gore. On je takav tip prosto, ljubomoran. Jesam ja odmah primetila da je ljubomoran, ali kad sam rešila da raskinem on je počeo da se izvinjava, ali posle je opet nastala situacija. Ja odem na nastup, on napravi problem. Onda ko me zove, uzima mi telefon... - rekla je juče Mina i otkrila da je njen bivši dečko dobio zabranu prilaska. 


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR