Glas Javnosti

Bol koji je Radu ojačao, koji gubitak nikad neće preboleti

Estrada
Autor: Glas javnosti

Zbog ovog bolnog perioda je shvatila da je porodica uvek na prvom mestu!

Zbog preranog gubitka majke, pevačica Rada Manojlović je ostala posvećena sestri i ocu. Njena životna priča je teška, što se ne bi moglo zaključiti po osmehu koji uvek nosi. Bolan period sa majkom ju je naučio da je porodica uvek na prvom mestu.

- Ostala sam željna nje jer sam u tom periodu mnogo radila i ostajala do kasno na poslu. Pošto sam sad kod ćaleta u selu, on mi je jedini ostao, teško mi je kada krenem negde da se rastanemo makar zakasnila negde. Biće svirki, biće aviona, sve može da ide dalje bez mene. Mislim neće niko propasti bez mene, a ja ako još jednom sebi dozvolim da ne provedem vreme sa osobama koje volim i koje su moja krv… - kazala je Rada, ističući da je danas maksimalno posvećena svojim najbližima:

Po cenu da trpi posao, i emisije. Ma biće novinara i svega, ali ni jedan minut više ne želim da izgubim sa svojim roditeljima - istakla je pevačica.

 

Veliku popularnost je stekla u takmičenju „Zvezde Granda“, a javnost je kupila svojom skromnošću.

- Ti si u takmičenju rekla rečenicu zbog koje su te svi zavoleli, čitav region te je usvojio, svi su govorili naša Rada. Rekla si „Ja ne očekujem mnogo, ne očekujem da ću se visoko kotirati jer ja dolazim iz jednog malog mesta, sela Četereže iza mene nema tolko ljudi koji će glasati - podsetila je Radu voditeljka Vesna Milanović.

Budimo realni, moje selo sada ima oko 300 stanovnika, kao indijansko pleme a ja poglavica (smeh) Sećam se da sam bila pred ispadanje, i tim pitanjem me je Simonida Miljković nenadano spasila, zapravo me je pitala šta mislim, kako ću se kotirati i kako ću se osećati ako ispadnem ija sam to odgovorila. Što kaže Žika nakon toga se diglo selo - prisetila se Rada, piše Grand. 

Glas javnosti R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR