Glas Javnosti

Bogdana Ražnatović progovorila o trudnoći i dolasku drugog sina na svet

Estrada
Autor: Glas javnosti/blic.rs

Bogdana Ražnatović otkrila je kako podnosi trudnoću, ali i da priželjkuje još dece.

Supruga boksera Veljka Ražnatovića ušla je u šesti mesec trudnoće, porodica Ražnatović će uskoro postati bogatija za još jednog člana, a Bogdana će kroz nekoliko meseci doneti još jednog dečaka na svet, Krstana.

Ističe da joj se druga trudnoća ne razlikuje mnogo od prve, a dok čeka drugog dečaka da dođe na svet, trudna Bogdana kaže da navija da treće dete bude devojčica.

- Trenutno se osećam isto u trudnoći kao što je bilo sa Željkom. Jedem sve, budim se noću da bih jela. Ne volim što je tako, ali i dalje sam mršava. Veljko je oduševljen što je dečak, ali ja sam htela devojčicu. Navijam da treće dete bude devojčica - rekla je Bogdana.

Kaže da je njen suprug Veljko presrećan i da je on od početka znao kog će pola da bude beba.

- Veljko je presrećan, on je govorio od početka da je siguran da opet nosim dečaka. Pričao je od početka i koje će ime da nosi, i eto bio je u pravu - kaže Bogdana.

Ispričala je i da mali Željko još uvek nije svestan da će uskoro postati stariji brat.

- Mislim da još uvek nije svestan, ali ne voli. On je u centru pažnje, pa je malo i ljubomoran. Kažem mu da dođe da poljubi stomak, da ljubi batu, a on neće. Navikao je da svi obleću oko njega, da je on najvoljeniji. Koketira sa svima nama, jako je šarmantan. Jako je umiljat. Pun je energije - ispričala je Bogdana.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR