Glas Javnosti

BLAM DECENIJE: Pevačica ZLATA PETROVIĆ POKAZALA koliko je NEOBRAZOVANA: Morava protiče kroz Niš, Antarktik je neka antika. EVO ŠTA JOŠ POJMA NEMA

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nije nepoznanica da su estradne zvezde vrlo neobrazovane i sklone lapsusima iz neznanja. Mnoge od nih imale su gafove koji se prepričavaju decenijama.

Tako  je želeći da ispadne obrazovana, Svetlana Ražnatović  svojevremeno rekla da je ona "softificirana" odnosno sofisticirana, a omiljeni pisac njene koleginice Zorice Brunclik, kako je rekla , je Tolstojevski , odnosno Tolstoj i Dostojevski, nešto kao "dva u jedan".

Omiljena knjiga Goge Sekulić bila  je "Put kojim se ređe ide" čiji pisac je Spek, odnosno Skot Pek, ali pošto je S stajalo s tačkom ispred prezimena Pek ona je to spojila u -Spek.

To su samo neki od bisera, ali svakako titulu "kraljice neznanja i neobrazovanosti na estradi " po onome kako se pokazala mogla bi bez premca da preuzme pevačica Zlata Petrović.

Ona je na pitanje koliko ima okeana odgovorila - pa jedno 10-15 valjda.

Upitana ko je  je izmislio telefon, odgovorla je :

- Sigurno ne znam, jer nemam ni fejsbuk, ni one "vocapove", kako se već zovu. Misliš na fiksni? Ne znam.

Foto:Youtube/Printscreen To koliko Zlata pojma nema najbolje govori odgovor na pitanje koja reka protiče kroz Niš. Petrović je sigurno bar nekoliko puta u karijeri pevala u Nišu pa onda i prešla verovatno preko nekog mosta na Nišavi, ali za nju kroz ovaj grad protiče Morava.

U odnosu na prethodno, sledeće pitanje je bilo izuzetno komlikovano, pa je tako na to čija je zadužbina manastir Gračanica, odgovor bio:

- Vidiš da nijedno pitanje ne znam! Ma boli me uvo, šta ću. Stvarno nemam ideju

 A na to šta je Antarktik i gde se nalazi, pevačica je kazala "ko će ga znati", pa uzvratila kontra pitanjem:

- Je l' to neka antika?

A onda se neko našalio ko je pitanja smišljao da priupita na kom kontinentu se nalazi država Mali. Odgovor je bio dosledno šokirajući u kontektu pokazivanja opšte neinformisanosti:

- Koja država? Mali? Otkud znam. Atlantik neki valjda.A

A da Zlata nikada nije izgleda gledala ni olimpijade potvrđuje odgovor na pitanje koliko postoji olimpijskih krugova.

- Nisam u tom filmu, ali čini mi se da ima 50 - rekla je nehajno pevačica.

(Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR