Glas Javnosti

BIVŠI DEČKO CECE RAŽNATOVIĆ RADI KAO TAKSISTA: Nema stalan posao i primanja, a maksimalno može da uzme 2.200 dinara!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Bivši dečko pevačice Cece Ražnatović maneken Vladimir Cvetković Cvele (44) napustio je modnu pistu i sada navodno radi kao taksista.

Cvele (44) je jedno vreme je radio kao promoter za presađivanje kose, budući da je i sam radio pomenutu intervenciju, međutim sada radi kao taksista linijskog vozila na relaciji Novi Sad - Beograd, a vožnju po osobi naplaćuje 550 dinara.

- Vladimir od tog posla ne može da zaradi, jer maksimalno može da uzme 2.200 dinara kada vozi četvoro ljudi, a toliko ga staje samo gorivo i putarina od Novog Sada do Beograda - tvrdi navodno blizak prijatelj nekadašnjeg manekena za "Alo!", pa objašnjava zbog čega mu se posao koji radi ne isplati:

- On to ne radi svakodnevno, već samo kada ide poslom u Beograd da bi izvukao troškove puta. Budući da nema stalan posao i primanja, a često se desi da mora da skokne do srpske prestonice, on se prijavi na tu aplikaciju i vozeći druge ljude zapravo isplati svoj put. On samo vozi, a ostali putnici plaćaju gorivo i putarinu - objasnio je navodno izvor.

Vladimir Cvetković je na ovoj aplikaciji za linijski taksi registrovan pod svojim imenom i prezimenom i čak je stavio svoju fotografiju, ne želeći da se skriva ispod lažnog profila. U opisu svoje ličnosti istakao je da je komunikativan i neposredan te da voli putovanja i druženje s ljudima.

-- Često putujem zbog prirode posla pa je ovo sjajan način da se, pored toga što je prevoz jeftiniji, smanji i gužva u saobraćaju. Volim prirodu, fizičku aktivnost i putovanja - napisao je on o sebi na ovoj aplikaciji.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR