Glas Javnosti

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA UPUTILA APEL NARODU: Hoćemo DEVINOV zakon!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Mirjana Antonović,nekadašnja ljubavnica pevača Miroslava Ilića sa kojim se sudi oko itvrđivanja očinstva njenog sina Devina,dan nakon završenog suočavanja sa Ilićem, oglasila na svom Fejsbuk nalogu gde je apelovala na njene pratioce da potpišu peticiju za usvajanje "Devinovog zakona":

- Dragi moji prijatelji. Dobila sam zračak nade da će konačno okončati i ova tragikomedija. Mislim da je sa našim slučajem narod imao priliku da izbliza posmatra kako je odvratan ovaj zakon, zakon koji udara direktno na ćeliju porodice i uništava jednu naciju. Kad mi sud bude dozvolio da govorim, trubeću na sav glas, i na televiziji i u novinama, ne bili me neko čuo i zaštitio naše majke i našu ugroženu decu. Glasajte za "Devinov zakon" - napisala je Mirjana.

 Na sajtu "peticijaonline" pokrenuta je peticija Devinov zakon, koju je do ovog momenta potpisalo 3.778 ljudi.

- Na ovaj način hoćemo da ispunimo želju Devina da se pokrene Peticija sa ciljem promene zastarelog zakona o dokazivanju roditeljstva u Srbiji. Zakon o dokazivanju roditeljstva u Srbiji NE dozvoljava korišćenje DNK Analize u Sudskom postupku. U razvijenim Zapadnim zemljama, DNK Analiza je već dugo na snazi kao garantovano sredstvo prilikom dokazivanja roditeljstva kod sudskog spora. Pomozimo svoj deci i roditeljima u Srbiji! - navodi se u peticiji.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR