Glas Javnosti

BIO JE ROBIJAŠ U DŽEJOVOM SPOTU: Evo kako danas izgleda FRAJER iz "SUNCA LJUBAVI", VRHUNSKI JE LEKAR i godine mu DOBRO STOJE! (VIDEO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pesma "Sunce ljubavi" nedavno preminulog Džeja Ramadanovskog bila je i ostala jedan od najvećih hitova na srpskoj muzičkoj sceni. Pesmu je pratio i veoma upečatljiv spot.

U spotu "Sunce ljubavi" te sada već davne 1994.  pojavljuje se plavokosa devojka Nataša Vojinović, ali i Ivan Marjanović, koji je danas specijalista oftalmologije. 

Ivan je u periodu kada je snimljen spotbio student druge godine medicine, a danas je jedan od najboljih doktora kada je reč o njegovoj struci. 

- Moj dobar drug Srdan Golubović posle gimnazije je upisao režiju te me je zamolio da mu pomognem u realizaciji njegovog filma za kraj prve godine studija. U pitanju je bio nemi film, gde smo radili demonstracije i ja sam, da bih mu pomogao, glumio u tom filmu. Kako mi je on to tada ispričao, njegovi profesori su pogledali film, bili su oduševljeni i rekli mu da me posavetuje da bi trebalo da razmislim o glumi - rekao je svojevremeno Marjanović 

Foto: printscreen

- Spot za pesmu „Sunce ljubavi“ rađen je pod dirigentskom palicom Darka Bajića, dok je moj drug Srdan bio režiser - prisetio se oftamolog jednom prilikom. 

Podsetimo, Ramadanovski je preminuo u svom stanu na Dorćolu, usled posledica srčanog udara. Iza sebe je ostavio bivšu suprugu Nadu, kao i ćerke - Mariju i Anu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR