Glas Javnosti

Bilo je žestoko, sam Bog joj je spasio život: ZLATA PETROVIĆ IZBEGLA METAK ZA DLAKU! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Od pomisli na samu scenu podilazi je jeza!

Zlata Petrović kada se sa 16 godina latila mikrofona prošla je sito i rešeto u svom poslu, i danas je, kako kaže, zahvalna na tome. Najviše novca kući je odnela upravo sa svadbi i ispraćaja, gde je pored svog sigurnog honorara, po tezgi zarađivala i do 10.000 evra.  S druge strane, kako ona kaže, na estradi nije uvek med i mleko.

Iako su mnogi stambeno obezbeđeni i na svojim bankovnim računima imaju određenu svotu novca za crne dane, mnogi su dolazili u neprijatne situacije tokom nastupa. Tako je Zlatu Petrović jedna proslava mogla koštati života. Folkerka je otkrila kako je izbegla tragediju na svadbi na kojoj su pevali Verica Šerifović i pokojni Šaban Šaulić.

"Trebalo je da pevam na jednom veselju sa pokojnim Šabanom i Vericom. Nisam se nešto dobro osećala i nisam otišla. Nešto mi je govorilo "Zlato, ne idi". Čujem sutradan da je došlo do neke pucnjave, da je bio haos. Ja ne znam šta se desilo i kako je došlo do toga, ali Šaban i Verka su se jako uplašili. Mogli su svi da izginu tamo. Sam me je Bog spasio jer sam ja po prirodi malo plašljivija i ne volim takve stvari", prisetila se pevačica Zlata Petrović.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zlata Petrovic (@zlataa_petrovic) on

(Izvor: Glas Javnosti / Nova) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR